Науково-методичні рекомендації з написання, оформлення та захисту звітів з виробничої переддипломної практики для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» галузі знань 081 (Право), спеціальність 081 (Право) - Француз, Анатолій Йосипович; Степаненко, Наталія В'ячеславівна; Корольова, Вікторія Вікторівна; Биков, Олександр Миколайович (Університет «КРОК», 2023)
Метою методичних рекомендацій є надання допомоги здобувачам у вирішенні поставлених завдань щодо формування змісту і порядку виконання та оформлення звітів з виробничої переддипломної практики