Особливості формування операційних витрат туристичних підприємств в України - Гаврилюк, С.П.; Гаврилюк, Світлана Павлівна (Університет «КРОК», 2014)
У статті розглянуто сутність та особливості формування операційних витрат туристичного підприємства, досліджено вплив факторів на собівартість туристичних послуг. Подано оцінку структури операційних витрат суб’єктів туристичної діяльності в Україні
Keywords: операційні витрати; види операційних витрат туристичного підприємства; собівартість туристичного продукту