Настання відповідальності як наслідок наявності вини - Лакстіньш, А.А. (Університет "КРОК", 2015)
У статті розглянуто підстави та умови настання відповідальності. Досліджено проблему вини як умови цивільно-правової відповідальності. Проаналізовано та вивчено теоретичні й практичні підходи до визначення вини як однієї з підстав настання відповідальності в цивільному праві
Keywords: відповідальність; вина; наявність вини; відшкодування шкоди