Психологічний аналіз спеціальної діяльності персоналу оперативних підрозділів розвідувального органу Міністерства оборони України в контексті визначення провідних професійно важливих якостей - Шевченко, В.Є. (Університет "КРОК", 2013)
У статті розглянуто результати дослідження професійно важливих якостей персоналу оперативного складу розвідувального органу Міністерства оборони України. Показано, що за своїм змістом діяльність оперативного cпiврoбiтникa різноманітна та багатоаспектна, має евристичний характер і включає реалізацію організаційних, правових, аналітичних, комунікативних дій. Проведене професіографічне дослідження дало змогу сформулювати основні психологічні характеристики діяльності зазначеного контингент
Keywords: національна безпека; персонал; розвідувальний орган; професійно важливі якості; професіографія; дослідження