Концептуальні підходи до формування методичного забезпечення судово-бухгалтерської експертизи - Колісник, О.П. (Університет «КРОК», 2013)
У статті розглянуто концептуальні підходи до формування методики судово-бухгалтерської експертизи. Визначено загальнонаукові та конкретнонаукові методи дослідження, проблемні аспекти, що виникають під час практичного застосування експертом-бухгалтером методів дослідження, та можливі напрями їх вирішення
Keywords: судово-бухгалтерська експертиза; загальнонаукові та спеціалізовані методи дослідження; експерт-бухгалтер; провадження; досудове слідство