«Бізнес-імперія» українського підприємця Алчевського наприкінці XIX ст. та її вплив на розвиток українського Донбасу - Ковальчук, Юлія Петрівна; Данилевич, Володимир (Університет «КРОК», 2023)
В тезах аналізується діяльність підприємця, громадського українського діяча Олексія Алчевського. Проаналізовано вплив робіт та ініціатив О. Алчевського, проектів ним проспонсорованих, на розвиток Донбасу та України в цілому.