Методичні підходи до оцінки рівня економічної безпеки підприємства - Прус, Н.В. (Університет «КРОК», 2013)
У статті проведено аналіз методичних підходів до оцінки рівня економічної безпеки, встановлено їх переваги та недоліки. Запропоновано послідовність перспективного оцінювання рівня економічної безпеки підприємства, підґрунтям якого є взаємозалежність міри реалізації цілей підприємства та міри реалізації загроз.
Keywords: економічна безпека; підприємство; рівень; індикатори; ретроспективне оцінювання; перспективне оцінювання