Дотримання процесуальних строків на досудовому розслідуванні як гарантія законності - Мазур, О.В.; Мазур, Олександр Вікторович (Університет "КРОК", 2014)
У статті досліджено поняття «процесуальні строки», їх практичне значення у процесі розслідування кримінальних правопорушень. Проаналізовано окремі причини недотримання процесуальних строків на досудовому розслідуванні, запропоновано шляхи їх подолання
Keywords: процесуальні строки; досудове розслідування; розумність строків; слідчі дії