Основи трудового права - Самань, Вікторія Віталіївна; Самань, Вікторія (Університет «КРОК», 2025)
Знання здобувачем положень трудового права, трудового законодавства становить невід’ємну частину професійної підготовки юриста і має велике значення при здійсненні ним надалі практичної діяльності. Метою освітнього компоненту «Основи трудового права» є вивчення трудового права як галузі права та законодавства, його елементів, освоєння понятійних категорій, здійснення аналізу сучасного стану і тенденцій розвитку трудового права та законодавства про працю, ознайомлення з основними напрямами державної політики закріплення на нормативному і локальному рівнях регулювання трудових та інших безпосередньо пов’язаних з ними правовідносин, оволодіння навичками праворозуміння і аргументованого вирішення правових казусів, що виникають у процесі вирішення індивідуальних і колективних трудових спорів.
Keywords: трудове право