Інформаційне забезпечення діяльності у сфері інтелектуальної власності в Україні: систематизація інформаційних ресурсів - Мосов, С.П.; Сідак, В.С. (Університет «КРОК», 2013)
Статтю присвячено питанням систематизації інформаційних ресурсів у межах інформаційного забезпечення діяльності фізичних і юридичних осіб у сфері інтелектуальної власності в Україні
Keywords: інтелектуальна власність; інформаційні ресурси; інформаційне забезпечення