Поняття приватної детективної (розшукової) діяльності в Україні - Горєлова, В.Ю.; Горєлова, Вероніка Юріївна (Університет «КРОК», 2017)
Стаття присвячена проблемам визначення поняття приватної детективної (розшукової) діяльності в Україні, досліджуються підходи до розуміння зазначеного поняття та пропонується авторське його трактування.
Keywords: приватна детективна діяльність; розшукова діяльність; професійна діяльність