Приватна детективна діяльність та корупційні ризики - Француз, А.Й.; Половинко, Н.С.; Француз, Анатолій Йосипович (Університет "КРОК", 2016)
У статті досліджуються можливі корупційні ризики у приватній детективній діяльності та запропоновано певні заходи, завдяки яким можна обмежити корупційну складову в роботі детектива
Keywords: корупційні ризики; детектив; приватна діяльність; громадськість; суспільство