Деякі аспекти дії принципу змагальності при закінченні досудового провадження - Соловей, Г.В. (Університет "КРОК", 2012)
У статті розглянуто актуальні проблеми реалізації принципу змагальності при закінченні досудового розслідування кримінальних справ та пропонуються шляхи їх вирішення. Проаналізовано основні норми нового КПК України щодо порядку ознайомлення з матеріалами досудового розслідування під час його здійснення.
Keywords: принцип змагальності; досудове провадження; захисний висновок; відкриття матеріалів справи