Психологічний аналіз діяльності персоналу інформаційно-аналітичного профілю розвідувального органу Міністерства оборони України - Шевченко, В.Є. (Університет "КРОК", 2014)
У статті досліджено тенденції процесів трансформації інформаційно-аналітичної роботи в розвідувальних службах України з урахуванням сучасних викликів національній безпеці. Подано результати психологічного аналізу діяльності персоналу інформаційно-аналітичного профілю розвідувального органу Міністерства оборони України.
Keywords: інформаційно-аналітична робота; персонал; розвідувальний орган; психологічний аналіз