Стратегічні пріоритети інтеграції на європейських ринках - Одягайло, Б.М.; Терехов, В.І.; Терехов, Віктор Іванович (Університет «КРОК», 2017)
У статті здійснюється дослідження особливостей та обґрунтування корисності спільної діяльності у міжнародному форматі під час розгортання кризових явищ на європейських ринках.
Keywords: європейські ринки; європейський бізнес; конкурентні переваги; міжнародні проекти