Декомпозиція потенціалу економічної безпеки підприємства - Пазєєва, Г.М.; Пазєєва, Ганна Михайлівна (Університет «КРОК», 2014)
У статті досліджено поняття «потенціал», визначено найбільш важливі його елементи, а також подано їх характеристику. Розглянуто поняття «потенціал підприємства» та його складові, розкрито сутність поняття «потенціал економічної безпеки підприємства»
Keywords: потенціал; ресурс; потенціал підприємства; економічний потенціал; економічний потенціал підприємства; економічна безпека; потенціал економічної безпеки