Конституційно-правова сутність інституту "конституційна скарга" - Айріян, К.Б. (Університет "КРОК", 2014)
У статті проведено теоретичний розгляд сутності та пов’язані аспекти доктринального розуміння інституту конституційної скарги та можливості запровадження цього інституту в національне право.
Keywords: конституційне звернення; інститут конституційної скарги; Конституційний Суд України