Тренінг як технологія підвищення навчальної самоефективності працівників бізнес-структур - Гальцева, Т.О. (Університет «КРОК», 2018)
У статті подано результати діагностики навчальної самоефективності працівників бізнес-структур, обґрунтовано доцільність використання в умовах навчального центру тренінгу «Навчальна самоефективність персоналу – необхідна умова компанії, що здійснює самонавчання і саморозвиток». Представлено мету, завдання, зміст і структуру тренінгу. Зазначено практичну значущість тренінгових технологій у підвищенні навчальної самоефективності представників бізнес-структур
Keywords: навчальна самоефективність особистості; самоосвіта; саморозвиток; професійна майстерність