Аналіз системи показників економічної безпеки держави - Оношко, О.С. (Університет «КРОК», 2014)
У статті розглянуто методики розрахунку рівня економічної безпеки держави та вага складових економічної безпеки
Keywords: економічна безпека; вагові коефіцієнти; оцінка рівня економічної безпеки; інтегральний індекс