Толерантність як компонента соціальної компетентності державних службовців - Король, О.Ф. (Університет "КРОК", 2013)
У статті розкрито й обґрунтовано авторську позицію щодо визначення поняття «толерантність» як чинника «соціальної компетентності» державних службовців. Розглянуто основні теоретико-методологічні позиції в розумінні феномену «толерантність» в контексті специфіки державного управління.
Keywords: соціальна компетентність; толерантність; компетентнісний підхід; державна служба