Психологічні особливості та професійно значущі якості працівників об’єктивної та особистісної охорони - Вітомський, Ю.Л.; Сідак, В.С. (Університет «КРОК», 2018)
Стаття присвячена вивченню психологічних особливостей особистості й професійно значущих якостей охоронців різної спеціалізації. Актуальність дослідження обумовлюється недостатньою дослідженістю в психології трудової діяльності специфіки діяльності охоронців та їх особистісних характеристик, особливостей формування професійно значущих якостей охоронців об’єктової та особистісної охорони.
Keywords: пост охоронника; приватне охоронне підприємство; об’єктова охорона; особиста охорона; професійно значущі якості