Удосконалення аналітичної оцінки тіньової економічної діяльності промислового підприємства на основі аналізу використання ресурсів - Леонова, О.О. (Університет «КРОК», 2016)
У статті досліджено проблеми розповсюдження неофіційної економічної діяльності, проведено аналітичну оцінку тіньової економіки промислового підприємства на основі аналізу використання ресурсів
Keywords: тіньова економіка; неофіційна економічна діяльність; легалізація