Динаміка й перспективи розвитку торговельних відносин між Союзом країн Арабського Магрибу та Європейським Союзом - Бенмасуд, Набел Мохамед (Університет «КРОК», 2015)
На основі проведеного аналізу поточної ситуації у сфері товарообігу між Союзом країн Арабського Магрибу та Європейським Союзом здійснено моделювання товарних потоків з метою оптимізації міжрегіонального обміну товарами.
Keywords: торгово-економічне співробітництво; товарообіг; моделювання товарних потоків; розширення експорту товарів і послуг; товари з високою часткою доданої вартості; інвестиційний потенціал; наукомістка продукція; бар’єри