Співбесіда як психологічний засіб викриття кандидата - Дронова, О.С. (Університет "КРОК", 2013)
Стаття присвячена психологічному аналізу проблеми ефективної співбесіди в процесі працевлаштування кандидатів. Адже розроблення ефективного інструментарію для отримання найбільш достовірних даних допоможе будь-якій компанії як в економічному плані (економія часу та витрат на співбесіди), так і психологічному (розкриття найбільш необхідних якостей особистості та викриття найменш бажаних для зайняття посади).
Keywords: співбесіда; кандидат; психологічні техніки; трудоустрій; компетенції; запитання