Правові особливості захисту прав співвласників - Сичевська, А.М. (Університет "КРОК", 2012)
У статті розглянуто проблему захисту права власності співвласників. Проведено дослідження теоретичних питань ісудової практики. Основну увагу приділено аналізові способів захисту права власності співвласників
Keywords: співвласники; способи захисту; власність