Питання підвищення ефективності інституту затримання особи у кримінальному процесі України - Тарасова, І.В. (Університет «КРОК», 2017)
Стаття присвячена питанням удосконалення кримінального процесуального законодавства України з метою підвищення ефективності застосування затримання особи (в порядку ст. 208 КПК України) уповноваженою особою без ухвали слідчого судді, суду під час здійснення кримі нального провадження
Keywords: затриманий; підозрюваний; запобіжні заходи; затримання