Економічні погляди Степана Бандери: аналіз основних соціально-політичних праць - Бугель, Юлія Володимирівна; Мартинюк, Максим Васильович (Університет «КРОК», 2023)
На основі аналізу праць Степана Бандери наведено еволюцію його поглядів стосовно визначення основних напрямів економічного розвитку майбутньої Української держави. Наголошено, що особливістю економічного світогляду Степана Бандери було врахування прадавніх витоків економічного побутування народу, його зв'язку з духовною культурою, зокрема з християнськими морально-етичними цінностями.