Захист прав інтелектуальної власності у судовому порядку - Француз, А.Й.; Дудкін, О.О.; Француз, Анатолій Йосипович (Університет "КРОК", 2016)
У даному дослідженні розглядається метод захисту права інтелектуальної власності у судовому порядку та іншими уповноваженими державними органами
Keywords: адміністративний захист; судова охорона; інтелектуальна власність