Правовідносини у приватній детективній діяльності - Леоненко, І.В. (Університет "КРОК", 2016)
У статті розглянуто поняття, сутність та види правовідносин, у які вступають суб’єкти приватної детективної діяльності під час виконання своїх повноважень як між собою, так і між іншими фізичними та юридичними особами, зокрема замовниками, органами державної влади та органами місцевого самоврядування.
Keywords: приватна детективна діяльність; детектив; суб’єкт; правовідносини; юридичний факт; замовник; контроль