Транспортне забезпечення діяльності підприємства - Ординський, Михайло Іванович (Університет «КРОК», 2024)
Кваліфікаційна робота спрямована на вирішення проблемних питань, пов’язаних з удосконаленням управління транспортним забезпеченням на прикладі ПрАТ «ФОЗЗІ ГРУП». Мета дослідження полягає у теоретичному обґрунтуванні та розробці рішень щодо формування ефективного організаційно-економічного механізму управління транспортним забезпеченням підприємства. Для досягнення цієї мети робота складається з вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі досліджено сутність логістичної діяльності, роль транспорту в логістичній системі підприємства, технічне та технологічне забезпечення транспортування товарів та роль холдингів на ринку логістичних послуг. Другий розділ присвячений діагностиці транспортного забезпечення ПрАТ «ФОЗЗІ ГРУП», включаючи загальну характеристику компанії, оцінку ефективності транспортної діяльності та аналіз транспортного відділу. У третьому розділі розглянуто організацію ефективного керування транспортним забезпеченням у діяльності холдингу компанії, включаючи викладення концепції управління транспортними перевезеннями, організацію процесів управління інформаційними потоками та аналіз обґрунтованості впровадження розширеного програмного забезпечення. Висновки відображають основні результати дослідження, а список використаних джерел містить літературні джерела та інші джерела інформації, що використовувалися під час підготовки роботи.
Keywords: логістика; транспортне забезпечення; транспортування; управління; логістична послуга; клієнт; ефективність