Соціокультурні та ідейно-політичні аспекти впливу державно-виконавчих установ на засоби масової комунікації - Трухачов, О.І.; Трухачов, Олександр Іванович (Університет «КРОК», 2012)
У монографія досліджується комплекс проблем, пов’язаних з аспектами взаємовідносин влади та медіа у царині сучасної політики: механізми взаємовпливу державно-виконавчих установ та засобів масової комунікації; особливості формування сучасного інформаційно-політичного простору; місце засобів масової комунікації у формуванні політичної сфери; морально-етичні засади взаємодії інформаційної та політичної сфери. Для науковців, викладачів, журналістів, а також усіх, хто цікавиться питаннями практичної політики.
Keywords: інформаційно-комунікаційна сфера політики; політичні комунікації; масової комунікації