Фінансовий механізм соціального страхування в Україні: кваліфікаційна робота - Омельченко, Оксана Анатоліївна (Університет «КРОК», 2025)
Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню теоретичних і практичних аспектів функціонування фінансового механізму соціального страхування та шляхів його вдосконалення, розробці та обґрунтуванні нових підходів до управління фінансовим механізмом соціального страхування, підвищення його фінансової стійкості та ефективності.