Світогосподарська діяльність у теоретичних підходах поведінкової економіки - Рокоча, В.В.; Рокоча, Віра Володимирівна (Університет «КРОК», 2015)
У статті розглянуто проблеми формування нової наукової картини світу – поведінкової економіки. Проаналізовано можливості застосування нових наукових знань у ході аналізу світогосподарських процесів, зроблено висновок про позитивний ефект теорії поведінкової економіки для світогосподарської діяльності.
Keywords: поведінкова економіка; раціональний індивід; нераціональна ділова поведінка; аномалії поведінки раціональних економічних агентів