Сертифікат про проходження курсу за програмою професійного розвитку «Стресостійкість. Туризм як спосіб подолання стресу» - Буднік, Сагот Владиславович (Університет «КРОК», 2025)
Сертифікат підтверджує проходження курсу з 12 по 28 травня 2025 року за програмою професійного розвитку «Стресостійкість. Туризм як спосіб подолання стресу»