Особливості діяльності суб’єктів адміністративно-правового регулювання у сфері охорони праці - Чомахашвілі, О.Ш.; Бойко, Р.В. (Університет «КРОК», 2011)
У статті досліджено комплекс теоретичних питань, пов’язаних із визначенням особливостей діяльності суб’єктів адміністративно-правового регулювання в галузі охорони праці. Проаналізовано систему органів державної влади у сфері охорони праці, конкретизовано їх повноваження та зроблено ряд висновків щодо особливостей їх діяльності.
Keywords: державне регулювання; охорона праці; державний нагляд; суб’єкт адміністративно-правового регулювання