Розробка дієвої системи мотивації на підприємстві - Саулюнас, Сергій Андрійович (Університет «КРОК», 2024)
Кваліфікаційна робота спрямована на вивчення, аналіз та вирішення проблем такого аспекту підприємства, як система мотивації персоналу. У кваліфікацій роботі продемонстровано теоретичні аспекти теми та власні доробки для покращення ефективності підприємства. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз системи мотивації персоналу на підприємстві ТОВ DSV "Logistics", виявлення її сильних та слабких сторін, а також розробка пропозицій щодо покращення якості та ефективності системи мотивації на підприємстві. Для досягнення мети в кваліфікаційній роботі, у першу чергу, було досліджено теоретичні аспекти розробки дієвої системи мотивації на підприємстві, проаналізовано сутність системи мотивації, її методи та ефективність. Проаналізовано підприємство ТОВ DSV "Logistics", його діяльність та характеристики, після чого запропоновано шляхи покращення системи мотивації на підприємстві, а після введення нової системи з повним алгоритмом дій та обґрунтуванням ефективності запропонованих засобів на основі власних ідей та розрахунків.
Keywords: підприємство; мотивація; система; оцінка; персонал; менеджмент; операція