Інноваційна активність підприємства як фактор його конкурентоспроможності та економічної безпеки - Петрова, І.Л.; Вінтсі, Дж.; Петрова, Ірина Леонідівна (Університет «КРОК», 2017)
У статті досліджено актуальні питання конкурентоспроможності та забезпечення економічної безпеки вітчизняних підприємств за сучасних умов. Обґрунтовано, що підвищення конкурентоспроможності підприємства як складова економічної безпеки залежить насамперед від його інноваційної активності. Проаналізовано стан інноваційної активності, запропоновано шляхи її посилення для забезпечення конкурентоспроможності та економічної безпеки підприємства
Keywords: конкурентоспроможність; конкурентні переваги; інноваційна активність; економічна безпека