Аналіз впливу психологічних особливостей команди арт-проєкту на його виконання - Рибалко, І.В.; Бєлова, О.І.; Заруцький, С.О.; Рибалко, Ірина Вікторівна; Бєлова, Олена Ігорівна (Національний університет «Одеська політехніка», 2020)
Дане дослідження присвячене аналізу впливу психологічних особливостей учасників команди арт-проєкту на його ефективне виконання. Проаналізований вітчизняний і міжнародний досвід у впровадження проєктного підходу в арт сферу. Визначено особливості роботи проектного менеджера з учасниками команди арт-проєкту. Визначено психологічні особливості людей, які є учасниками арт-проєкту, а також надано характеристику цих особливостей. Також було проаналізовано можливі негативні риси учасників арт-проєкту та надано рекомендації по роботі з ними, що може бути використано у практичній реалізації арт-проєктів. Ключові слова: проєкт, управління проєктами, команда, менеджер проєктів, психологічні особливості, арт-проєкт, ризики проєктів
Keywords: арт-проєкти