Методологія аналізу категорії "склад правопорушення" - Комлик, В.В. (Університет «КРОК», 2017)
У статті досліджено основні аспекти пізнання складу правопорушення з позиції його дихо томічного поділу на публічне та приватне.
Keywords: правопорушення; склад правопорушення; метод; публічне право; приватне право