Методичні рекомендації до написання курсової роботи для студентів спеціальності «Маркетинг» освітня програма «Маркетинг» - Мала, Ірина Борисівна (Університет «КРОК», 2024)
Метою методичних рекомендацій є надання допомоги студентам у вирішенні поставлених завдань щодо формування змісту і порядку виконання та оформлення курсової роботи.
Keywords: курсова робота