Мотивування стратегічної активності підприємств - Петрова, І.Л.; Бєлова, О.І.; Петрова, Ірина Леонідівна; Бєлова, Олена Ігорівна (Університет «КРОК», 2016)
У статті запропоновано підхід до мотивування стратегічної активності підприємств. Розглянуто різні типи підприємств, класифіковані за форматом, ступенем застосування стратегічного підходу та типом обраної стратегії. Розроблено методичні рекомендації щодо формування мотиваційного механізму для кожної групи підприємств
Keywords: мотивування стратегічної активності; мотиваційний механізм; стратегічна результативність; стратегічне управління підприємством