Наукові підходи до розуміння сутності та природи спрощених проваджень - Григорчук, М.В.; Моргунова, А.О.; Григорчук, Мирослав Васильович (Університет «КРОК», 2018)
У статті розглянуто наукові підходи до розуміння сутності та природи спрощених проваджень. Запропоновано підходи щодо розкриття значення терміна «спрощеність», а саме гносеологічний та юридичний аспекти формування вказаного поняття.
Keywords: господарський кодекс; господарський процесуальний кодекс; спрощене провадження; спрощеність; спрощений порядок