Роль судової практики у формуванні засад правового регулювання конкуренції на спільному (внутрішньому) ринку Європейського Союзу - Лук'янець, В.С.; Лук'янець-Шахова, Валентина Станіславівна (Університет "КРОК", 2015)
Розглянуто вплив основних рішень Комісії ЄС на формування конкурентного права Європейського Союзу; значну увагу зосеред жено на позиції Суду ЄС щодо політики Комісії ЄС у процесі роз гляду спорів стосовно порушення конкуренції на спільному ринку
Keywords: прецедент; Комісія ЄС; Суд ЄС; конкурентна політика