Економічний потенціал фондового ринку України - Савченко, Вадим Юрійович (Університет «КРОК», 2026)
Дисертаційна робота присвячена вирішенню наукового завдання, що полягає у поглибленні теоретичних і методичних засад та обґрунтуванні науково-практичних підходів до підвищення ефективності реалізації економічного потенціалу фондового ринку України з урахуванням інституційних умов його функціонування та розвитку.
Keywords: економічний потенціал; фондовий ринок; інвестиції; глобальні ринки капіталу; фінансові послуги; екриптовалюта; блокчейн; проєктне фінансування; вартість капіталу; державне регулювання; інфраструктурні проєкти; структурна трансформація економіки; соціально економічний розвиток; стратегічні пріоритети; фінансова стабільність; економічна стійкість