Логістична стратегія підприємства та алгоритм її реалізації - Алькема, В.Г.; Качур, О.Л.; Алькема, Віктор Григорович (Університет «КРОК», 2017)
У статті здійснено аналіз теоретичних та науково-практичних підходів до сучасного розуміння сутності логістичної стратегії підприємства. Визначено її місце та роль в стратегічному наборі підприємства. Подано видову класифікацію логістичних стратегій та розкрито їх зміст. Встановлено чинники, які слід враховувати під час формування логістичної стратегії. Сформовано основні складові логістичної страте гії вітчизняного підприємства та подано алгоритм її реалізації
Keywords: підприємство; стратегія; логістична стратегія; видова класифікація стратегій; служба логістики підприємства; алгоритм реалізації стратегії