Формування стратегії розвитку підприємства на ринку споживчих послуг водопостачання та опалення в Україні: кваліфікаційна робота - Вовчук, О.П. (Університет «КРОК», 2024)
Сучасні умови ринку опалення та водопостачання вимагають від підприємств у стані економічного, технологічного та екологічного розвитку в Європі та Україні, розробки стратегій адаптації для переходу на нові стандарти. Дозволивши комерційному підприємству підвищити ефективність і забезпечити конкурентноспроможність. Технологічне відставання в виробництві приладів теплотехнічного призначення унеможливлює існування комерційної компанії без вивчення і постійного моніторингу європейського професійного ринку. Тренди і зміни, які спостерігаються на іноземному ринку неодмінно стають частиною професійної діяльності на локальному ринку. Постійні технологічні зміни, які відбуваються у галузі, безпосередньо впливають на зміну асортименту продуктів представлених на ринку. В Україні вперше склалися такі умови, що при військових діях продовжується інтенсивна імплементація заходів на підвищення енергоефективності. І військові дії стали вагомим стимулом для відмови від викопного палива