Принципи, завдання та методологічна основа землеустрою - Футулуйчук, В.М.; Шапоренко, О.І.; Бойчук, Я.Д. (Університет «КРОК», 2017)
У статті проаналізовано результати діяльності закладів ресторанного господарства України. Досліджено особливості ресторанного маркетингу. Здійснено теоретичний огляд поглядів науковців. Розвинуто підходи щодо формування комплексу маркетингу, що дозволило обґрунтувати його оптимальну структуру для ресторанного господарства. Запропонована модель комплексу маркетингу з модифікованою конфігурацією «5Р + 1С».
Keywords: ресторанне господарство; ресторанний маркетинг; послуга ресторанного господарства; особливості ресторанного маркетингу; елементи комплексу маркетингу