Аспекти державного регулювання ринків похідних фінансових інструментів - Кабанов, В.Г.; Цеков, К.В. (Університет "КРОК", 2013)
У статті розглянуто останні зміни в законодавстві, що стосуються ринків деривативів. Досліджено ситуацію в законодавстві України стосовно деривативів, запропоновано напрями його вдосконалуння
Keywords: деривативи; регулювання ринків; похідні фінансові інструменти; обіг і функціонування деривативів; строковий ринок