Правовий статус політичної опозиції в демократичній державі - Француз, А.Й.; Француз, Анатолій Йосипович (Університет "КРОК", 2014)
У статті зазначається, що будь-які конкретні законодавчі кроки стосовно визначення статусу та прав політичної опозиції повинні розпочинатися з чіткого усвідомлення того, що саме є політичною опозицією. Тому розглядається суть та різні підходи до визначення інституту політичної опозиції, його правового статусу в умовах демократії
Keywords: опозиція; політична опозиція; парламентська опозиція