Європейські вимоги щодо покращення процедури припинення змов підприємців в Україні - Борисенко, З.М. (Університет «КРОК», 2014)
Досліджуються питання реалізації вимог Угоди про асоціацію з ЄС у частині вдосконалення конкурентного законодавства та процедури припинення антиконкурентних узгоджених дій підприємців, які працюють на товарних ринках України. Розглядаються питання співпраці з європейською спільнотою при вирішенні цих проблем
Keywords: конкуренція; конкурентна політика держави; антиконкурентні узгоджені дії; колективна монопольна поведінка; Угода про Асоціацію з ЄС